EXPRESSMOPPEN AB Kvalitet i varje svep, effektivitet som syns, renhet som imponerar.                                    
 


Våra tjänster  

Golvvård
Golvvård är avgörande för att bevara och förbättra golvytor både estetiskt och funktionellt, samt för att förlänga livslängden på golvmaterialet och främja en säker och hälsosam inomhusmiljö. Därför lägger vi en stor vikt vid att leverera enastående golvvård som förebygger, rengör och bevarar era golvytor.

Fönsterputs
Regelbunden fönsterputs är viktig för att upprätthålla en ren, attraktiv och hälsosam inomhusmiljö samtidigt som det skyddar fönsterstrukturen och ökar energieffektiviteten. Vi inser vikten rena fönster i en lokal och ser till att lämna era fönster skinande rena.

Idrott- och träningsfaciliteter
Städning av gymlokaler är nödvändig för att skapa en hälsosam, säker och trivsam miljö för användarna. Det bidrar till att förebygga sjukdomar, minimera risken för olyckor och främja en positiv upplevelse för de som tränar på gymmet. Vi har stor erfarenhet inom städning av gym och andra träningsfaciliteter vilket lett till hög effektivitet, noggrannhet och framförallt exceptionella resultat.

Hotell och konferenslokaler
Städning av hotell och konferenslokaler är viktigt för att skapa en trivsam, hälsosam och professionell miljö för gäster, personal och besökare. Det påverkar direkt gästupplevelsen och hotellets övergripande rykte. Vi ger er möjligheten att erbjuda upplevelser i världsklass.

Utbildningslokaler
Städning av skolor är viktigt för att säkerställa en hälsosam, säker och trivsam miljö där elever kan lära och utvecklas på bästa möjliga sätt. Det påverkar direkt elevernas välbefinnande, inlärning och skolans miljö. Vi har under 15 års tid varit stolt ansvariga för städningen på en av Värmdös främsta grundskolor.

Kontorslokaler
Städning av kontorslokaler är viktig för att skapa en hälsosam, säker och trivsam arbetsmiljö som främjar produktivitet, välbefinnande och ger ett professionellt intryck. En städad och ren miljö bidrar positivt till såväl de anställdas som företagets övergripande prestation. Vi har gedigen erfarenhet av att ta hand om, städa och underhålla kontorslokaler.


Kontakta oss gärna för mer information!